Таким способом можна готувати і свинину, і телятину, і куряче філе. Вдається дуже ароматно, легко різати тоненькими скибочками.
Свинина маринована «Для нарізки»
2 свинячі вирізки (або окіст, або телятина) по 400–500 г. Маринад 1: 2 л води, по 2 ст. ложки солі (нейодованої) і цукру, 3 лаврових листки, 10 горошин чорного перцю. Маринад 2: 1 ст. ложка меду або готової гірчиці, 3 ст. ложки олії, 2 ст. ложки соєвого соусу, по 1 ч. ложці солодкої паприки, сухого часнику (або вичавленого) і чорного перцю.
- Розчинити сіль і цукор у воді, додати спеції, покласти м’ясо, витримати 1 добу в холодильнику.
- Дістати, промити, обсушити серветкою, змастити маринадом 2, покласти на 2 доби в холодильник, час від часу перевертати.
- Покласти у рукав для запікання, готувати 50 хв за 180 ОС. Дати охолонути в рукаві, дістати, щільно загорнути у харчову плівку, покласти в холодильник на ніч. Таким самим способом можна приготувати куряче філе.
Post Views: 53