Вареники з картоплею і смаженою цибулею
- 500 г борошна, 300 мл гарячої води (кип’ятку), 3-4 ст. ложки олії, 0,5 ч. ложки солі.
До борошна додати сіль, олію, влити гарячу воду і замісити тісто. Має вийти еластичне, як пластилін. Накрити його рушником і залишити на 20-30 хв, щоб відпочило. Робити вареники. Тісто універсальне. Роблю з нього також пельмені.
Для начинки картоплю відварити, зробити пюре, додати підсмажену цибулю і гарно вимішати.
Рецепт і фото – Maiia Rabtsun
Радимо також інші перевірені рецепти вареників з ягодами:
- Найкраще тісто для вареників з ягодами (полуницею, вишнями, чорницями та іншими). Легко розкочується, а вареники не рвуться!
- Заварне тісто для вареників: класичне і зелене (зі шпинатом)
Post Views: 20