Дуже смачна кабачкова ікра з томатом і майонезом
3 кг кабачків, 500 г цибулі, 500 г моркви, 250 г томатної пасти, 150 мл олії, 120 г цукру, 2 ст. ложки солі, 250 г майонезу магазинного, перець, 1 лавровий листок, 100 г оцту.
3 кг кабачків, 500 г цибулі, 500 г моркви (вага без шкірки) – усе перемолоти через найдрібніше сито м’ясорубки. Додати 250 г томатної пасти, 150 мл олії, варити годину, додати 120 г цукру, 2 ст. ложки солі, 250 г майонезу, перець, 1 лавровий листок, ще 30 хв варити, додати 100 г оцту, варити ще 30 хв. Розкласти у сухі стерильні банки закрутити, перевернути догори дном, вкутати ковдрою. Виходить 7 банок по 0,5 л.
Рецепт Тетяни Георгіян
Читайте також:
- Консервований салат “Кабачки по-корейськи”
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
Post Views: 32