Швидкі сирні рогалики
200-220 г борошна, 200 г сиру, 180 г м’якого масла. Начинка: 200 г вареної згущенки, 100 г смаженого соленого арахісу. Пудра для посипки.
Змішати сир і масло, розтерти ложкою в однорідну масу. Поступово додати борошно, замісити м’яке тісто, яке добре тримає форму, замотати у плівку і поставити в холодильник на 2 год (можна на ніч!). Коли тісто охолоне, поділити його на три частини; з кожної розкотити коло товщиною 3 мм. Коло тонко змастити вареною згущенкою (щоб добре мастилась, її потрібно трошки підігріти в мікрохвильовці і розмішати). Далі розрізати коло на 12 секторів (можна і на менше); щедро посипати роздробленим рахісом (але не дуже дрібно) і скрутити рогалики. Покласти рогалики на пергамент і випікати при 180 ОС 25-30 хв. Присипати ледь охолоджені рогалики пудрою. Раджу робити подвійну порцію.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30