Ягідна наливка
Якщо наливка, то там лише ягоди й цукор (2:1), закупорюю її водним затвором (є спеціальні кришки на банки) і так стоїть до закінчення бродіння (як перестане бульки пускати). Далі зливаю через фільтр для кави чи марлю. Виходить тягуча, легка наливочка.
Ще крута наливка виходить з асорті – в міру дозрівання ягід та фруктів у великий бутиль засипаю по 2 скл. ягід та 1 скл. цукру, і так стоїть десь з червня до жовтня, поки не заповниться бутиль (тобто, кожної ягоди по 2 скл. і по 1 скл. цукру). Виходить легенький, але концентрований на смак напій. Потім фільтрую, смак бомба! Не рекомендую лиш додавати диню, кавун і ранні яблука, смак псується і колір. Жмих завжди повторно заливаю спиртом і отримую більш міцні напої.
Рецепт Альбіни Шах
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 28