В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин

Кабачки виходять в міру гострими та ароматними. Закуска смакує як гарячою, так і холодною. Неодмінно приготуйте, це дуже смачно!

Кабачки в соєвому соусі

0,5 кг кабачків (молодих, з тонкою шкіркою), 2 зубці часнику, 50 мл соєвого соусу, 1,5 ч. ложки крохмалю, 1,5 ч. ложки цукру, сіль, 30 мл олії, зелень, кунжут.

Кабачки порізати довгими брусочками однакової товщини. У сковороді розігріти олію, покласти кабачки, смажити 4-5 хв помішуючи. Додати подрібнений часник, цукор і сіль, перемішати. Залити кабачки сумішшю соєвого соусу і крохмалю, акуратно перемішати і вимкнути вогонь. Посипати зеленню і кунжутом.

Джерело

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook