Як вибрати якісні та екологічно безпечні пластикові вікна

Зробіть оселю теплою за допомогою цих вікон і економте на комуналці.

Забезпечити комфортний температурний режим в приміщеннях можна, якщо встановити пластикові вікна виробництва компанії «VEKA».

В Україні дочірньою компанією німецького концерну є «ВЕКА Україна», яка на власній високотехнологічній виробничий базі виготовляє ПВХ вікна, що відрізняються високими якісними характеристиками і безумовною відповідністю вимогам європейських стандартів. 

Види пластикових вікон

Віконні конструкції з полівінілхлориду класифікуються за кількома параметрами:

  1. За типом відкривання вікна з ПВХ профілю випускаються глухі, поворотні, поворотно-відкидні, розсувні. Велика різноманітність віконних конструкцій розширює можливості вибору засобів відкривання/закривання, які оптимально підійдуть для установки в кімнатах різної конфігурації та розмірів. 
  2. По виду склопакетів поділ здійснюється в залежності від кількості віконних камер. Однокамерні склопакети, що складаються з двох стекол, відносяться до категорії стандартних і характеризуються тривалим експлуатаційним терміном і бюджетною вартістю. Дво -, три-і більше камерні склопакети встановлюються для підвищення величини теплової, звукової ізоляції, ударної міцності. Пластикові вікна з декількома камерами рекомендується встановлювати в будинках, розташованих поруч із автострадами, міськими дорогами з великим трафіком, поблизу аеропортів, промислових підприємств. 
  3. За призначенням ПВХ віконні конструкції розрізняються як прості, енергоефективні, шумоізоляційні, протизламні, сонцезахисні, для монтажу в дитячих кімнатах. 

Переваги пластикових вікон

До переваг ПВХ вікон з профілів бренду “VEKA” відноситься:

  • забезпечення збереження тепла, що сприяє економії при оплаті послуг за опалення;
  • зниження до мінімуму ймовірності проникнення сторонніх шумів і звуків в приміщення;
  • простота і легкість догляду за склом і профілями;
  • естетична привабливість, завдяки продуманому і майстерно виконаному дизайну;
  • тривалий експлуатаційний період, який забезпечується високою міцністю і армованістю профілів і надійністю склопакетів.

Замовити пластикові вікна 

Оформити замовлення і купити вікна ПВХ бренду “VEKA” , або якогось іншого продукту компанії ви завжди можетев компаніях-партнерах “ВЕКА Україна”. Кваліфіковані менеджери завжди допоможуть вам у виборі оптимального варіанту віконних конструкцій з урахуванням особливостей кожного приміщення. Майстри компанії виконають виміри, виготовлять пластикові вікна, доставлять за адресою замовника і зроблять грамотний монтаж.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook