Бутербродний торт. Сподобається усім! Рецепт + 30 ідей оформлення

Бутербродний торт – розкішна закуска із простих інгредієнтів. "Начинка" може бути будь-яка. Не пошкодуйте часу і фантазії на прикрашання – і ця страва стане родзинкою на вашому столі.

Основа бутербродного торта – хліб. Він має бути типу тостового, тобто м’який, тонко і рівно порізаний. Перемащувати хліб можна вершковим сиром, м’яким сиром, сметаною або майонезом, доповнючи їх червоною рибою, ковбасою, шинкою, м’ясом тощо. Можна додати нейтральні овочі та зелень: огірки, зелену цибулю, кріп, помідор, перець і т. д.

Бутербродний торт з червоною рибою

10 шматочків тостового хліба, 150 г червоної слабосоленої риби, по 150 г нежирного м’якого сиру і сиру “Філадельфія” або фета, 6 ст. ложок сметани, по 1 огірку і помідору, пучок зеленої цибулі, 2 гілочки кропу, лимон, сіль.

Нарізати формою кола з тостового хліба (або просто обрізати краї скоринки). Змішати в блендері сир, половину сметани, дрібно порізаний кріп, додати сік лимона і сіль. Тонкими кружечками нарізати помідор і огірок, червону рибу. Зібрати торт: на хліб намазати сирно-сметанну суміш, зверху викласти кружечки овочів. Накрити наступною скибкою хліба, намазати соус і викласти рибу. Чергувати так шари до самого кінця. Коли торт зібраний, збити в блендері сир Філадельфія або фета зі сметаною і змастити нею боки і верхівку торта. З боків викласти пір’я цибулі. Зверху прикрасити овочевий нарізкою.

Ось які варіанти бутербродного торта можна приготувати ще:

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook