Апельсиновий джем із кабачків

Виходить дуже смачний, ароматний і красивий джем. Ну дуже апельсиновий!

Апельсиновий джем із кабачків

По 1 кг цукру і кабачків, 1 апельсин.

  • Кабачки порізати дрібними кубиками, скласти в каструльку і засипати цукром. Залишити на 4-5 год, щоб кабачки пустили сік (можна залишити і на ніч).
  • Апельсин вимити, порізати довільно, видалити кісточки і перемолоти його на м’ясорубці (або подрібнити в блендері) разом з шкіркою, додати до кабачків і поставити на вогонь.
  • Варити на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 1 год. Хочете дуже густий джем – трохи збільшуйте час варіння.
  • У гарячому вигляді розкласти по стерильних баночках. Як охолоне, поставити їх в холодильник – там він остаточно загусне.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook