Апельсиновий джем із кабачків
По 1 кг цукру і кабачків, 1 апельсин.
- Кабачки порізати дрібними кубиками, скласти в каструльку і засипати цукром. Залишити на 4-5 год, щоб кабачки пустили сік (можна залишити і на ніч).
- Апельсин вимити, порізати довільно, видалити кісточки і перемолоти його на м’ясорубці (або подрібнити в блендері) разом з шкіркою, додати до кабачків і поставити на вогонь.
- Варити на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 1 год. Хочете дуже густий джем – трохи збільшуйте час варіння.
- У гарячому вигляді розкласти по стерильних баночках. Як охолоне, поставити їх в холодильник – там він остаточно загусне.
Post Views: 26