Зацукровані квіти для прикрашання десертів

Зацукрувати можна будь-які неотруйні квіти: фіалки, конюшину, маргаритки, кульбаби, квіти жасмину, лаванду, герань, бузок, нагідки, братики, первоцвіти, троянди.

Інгредієнти:
1 скл. квітів, 2 білки, 2 скл. цукрової пудри або цукру.

Квіти повинні бути свіжими, чистими і сухими. Білок збити в піну, за допомогою пензлика змастити ним квіти (завбільшки до 3 см) або пелюстки (великих квітів) з двох боків, посипати через сито цукровою пудрою або цукром (якщо пелюстки щільні), покласти на фольгу і витримати в слабо прогрітій і прочиненій духовці протягом 2 год або на протязі кілька днів. Термін придатності таких прикрас – 30 днів. Зберігати в банці, переклавши пергаментом і щільно закривши. Зацукрувати можна будь-які неотруйні квіти: фіалки, конюшину, хризантеми, маргаритки, кульбаби, квіти жасмину, лаванду, герань, бузок, нагідки, братики, первоцвіти, троянди (бутони і пелюстки), квіти гороху, гвоздику, жасмин.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook