Кухня Рецепти

Закуска “Мандарини”

Мандаринові листочки можна імітувати лавровим листом, зеленню петрушки, листям базиліка або іншою зеленню, яка є у вас під рукою.

07.11.2017 10:28

Інгредієнти:

•150 гр. твердого сиру, натерти
•100 гр. плавленого сиру, натерти
•2 морквини відварити, протерти на дрібній тертці
•2 яйця відварити, натерти
•4-6 зубчиків часнику ( за смаком) для супер гострого смаку, можна менше ( за бажанням)
•сіль і майонез
•зелень кропу за бажанням

Як приготувати гострі закусочні мандаринки з сиром

1.У глибокій ємності змішуємо два види сиру і яйця, додаємо пропущений через прес часник, підсолюємо, додаємо майонез, за бажанням ще можна додати дрібно нарізану зелень кропу, перемішуємо.

2.Вологими руками формуємо імпровізовані мандаринки. Обвалюємо мандаринки в тертій моркві.

3.Кожній мандаринці додаємо листочки. Мандаринові листочки можна імітувати лавровим листом, зеленню петрушки, листям базиліка або іншою зеленню, яка є у вас під рукою. Гвоздика буде грати роль хвостика мандаринки.
4.Перед подачею поставте закуску в холодне місце на 30-40 хвилин.