Порічкове желе
4 л порічок, 2 л цукру.
Перетерти порічки через сито і додати цукор, вимішувати, поки не розтане. Варити і стерилізувати не треба. Зберігати в холодильнику або в льосі. Або проварити 30 хв і гарячим розлити у стерилізовані банки.
Порічкове желе
4 л порічок, 2 л цукру.
Перетерти порічки через сито і додати цукор, вимішувати, поки не розтане. Варити і стерилізувати не треба. Зберігати в холодильнику або в льосі. Або проварити 30 хв і гарячим розлити у стерилізовані банки.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.