Пляцок «Нектаринка». Просто мегасмачний!

Це чудове поєднання класичного та макового бісквітів, сирної маси, заварного крему та галаретки. Пляцок дуже простий у приготуванні, а на смак неймовірний!

Пляцок «Нектаринка»

Тісто: 6 яєць 200 г цукру, 4 столові ложки борошна, 3 столові ложки какао, 1 ч. ложка порошку до печива.

Білки збити з цукром, додати жовтки, тоді борошно змішати з какао і порошком до печива та додати до її яєчної маси. Пекти слід 2 бісквіти.

Сирна маса: 600 грам сиру, 150 г цукру, 1 ванільний цукор, 3 яйця, 2 ст. ложки манки, 2 ст. ложки крохмалю.

Сир збити в блендері, додати цукор, ванільний цукор, манку, крохмаль, можна ще за бажанням потерти цедру лимона, жовтки відділити від білків і додати до сиру, все добре вимішати. Білки збити і в кінці додати в сирну масу. Пекти 50 хв.

Макове тісто: 3 яйця, 4 ст. ложка цукру, 3 ст. ложки маку сухого, 4 ст. ложки борошна, 1 ч. ложка порошку до печива.

Яйця збити з цукром, додати жовтки, мак, борошно і порошок до печива. Вимішати і пекти приблизно 20 хв.

Додатково: 3 пачки персикової галаретки.

Крем: заварний , 400 г масла

Сформувати торт. Шоколадний корж змастити кремом. Тоді покласти маковий корж, змастити кремом, залити галареткою, покласти сирний корж. Знову змастити кремом і викласти шоколадний корж. Прикрасити за бажанням.

Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook