Кухня Рецепти

Паска «Добра»

Секрет вдалої паски – у правильно зробленій розчині. Готуйте за рецептом – і паска вдасться на славу! А ще вона довго не черствіє.

16.03.2018 13:05

Завдяки великій кількості здоби, така паска довго не черствіє. Але при цьому вона буде пухнаста. Вам сподобається!

Паска «Добра»

10 яєць, 1 л молока, 3 скл. цукру, 130 г дріжджів, 2 ст. ложки сметани, 250 г масла, 150 г маргарину, 2 п. ванілі, 100 г родзинок, 1 ч. ложка солі.

  1. Підігріти 3 скл. молока, додати 100 г дріжджів, трохи цукру і борошна, щоб вийшло тісто, як на оладки. Залишити на 1 год.
  2. Потім збити в пишну піну 8 жовтків і 2 яйця з білками, додати решту теплого молока і 30 г дріжджів, залишити на 30 хв.
  3. Змішати все разом, додати розм’якшене масло і маргарин, борошно, вимісити, додати родзинки і ванілін. Накрити рушником.
  4. Викладати у формочки по 1/3 об’єму. Випікати 30–40 хв.