Кухня Рецепти

Намазка на бутерброди “Паштет з редиски”

У сезон редиски така намазка у на сттолі майже кожен день! Вона мені смакує навіть більше, ніж мій улюблений салат! А на хрумких гріночках це щось надзвичайне!

14.05.2019 17:00

Паштет з редиски

100 г редиски, 1 варене яйце, 80 г голландського сиру, 200 г домашнього сиру або рікоти, 2 ст. ложки сметани, сіль, перець, 1 ст. ложка французької гірчиці з зернами, зелена цибуля.

Редиску і сир нарізати середніми кубиками, додати домашній сир, яйце 2 ст.л. сметани, перемолоти блендером до більш-менш однорідного стану. Посолити, поперчити, додати гірчицю і подрібнену зелену цибульку. Якщо паштет вийшов загустий, додати ще сметани. Дуже смакує з хрумкими грінками.

Рецептом поділилася Ірина Гудима