Кавовий квас

Готую цей квас уже третій рік, тому сміливо рекомендую. Напій виходить в міру солодким, газованим, із приємною кавовою ноткою, але з насиченим смаком саме квасу. Дуже гарно освіжає у спеку!

Кавовий квас

3 л води, 250 г цукру, 7,5 г лимоної кислоти, 30 г дріжджів, 1,5 ст. ложки розчинної кави.

Воду довести до кипіння. Додати цукор, каву, розмішати, накрити кришкою і остудити до кімнатної температури. Після охолодження додати дріжджі, лимонну кислоту і залишити на 40 хв. Розлити у пляшки не до самого верху, а щоб залишилося приблизно 6 см до корка, закрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин.

Рецептом поділилася Наталія

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook