Кухня Рецепти

Імбирний напій «lomi – lomi»

Імбир дуже вдало збагачує медово-лимонний смак своєю гострою ноткою і збільшує корисність напою в цілому.

27.07.2018 17:58

Імбирний напій «lomi – lomi»

Цей напій можна без перебільшення назвати чудовим і розповідати про нього дуже довго. Справа не тільки у його чудовому смаку, просто всі його складові володіють якимись корисними властивостями. Мед і лимон (або лайм) в поданні особливо не потребують, всім відомі їхні антизастудних якостей і достаток потрібних людині вітамінів і мікроелементів. А імбир дуже вдало збагачує медово-лимонний смак своєю гострою ноткою і збільшує корисність напою в цілому.

Інгредієнти :
Імбир свіжий 7 см
Лайми 2 шт.
Мед 100 г

Закип’ятити літр води, додати туди очищений і нарізаний поперек волокон імбир. Прибрати каструлю з вогню і дати настоятися 10-20 хвилин.Фото рецепт приготування імбирного напою
Лайми вичавити в імбирний відвар і покласти їх туди разом з цедрою.

Додати мед, добре розмішати і процідити готовий напій. Варто мати на увазі, що відразу після приготування напій буде каламутним від лимона і меду, а якщо дати йому відстоятися — він стане прозорим.