Як приготувати найсмачніше тріснуте шоколадне печиво
Тріснуте шоколадне печиво отримало свою назву через те, що під час випічки тісто піднімається і розтріскується, утворюючи на поверхні красиві тріщинки. Ідеальне і до чаю, і до кави.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.