Той самий крем для еклерів, як колись в кулінарії і кафе
Я 25 років пропрацювала у кондитерському цеху і за цей час перепекла стільки еклерів (заварних тістечок), що не злічити. І зараз печу. А крем готують тільки такий, як у цеху робили. Зараз такого смаку ніде не знайдете! Рецепт розрахований на велику кількість еклерів, тому про порції “підганяйте” під себе.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.