Смак дитинства – печиво через м’ясорубку. П’ять рецептів зі старих записників
Печиво через м’ясорубку пекли нам наші мами і бабусі у 80-90-х роках. Воно смачне, хрумке, крихке, недороге і швидке у приготуванні. Ми зібрали п’ять давніх рецептів печива: на маслі маргарині, олії, майонезі, з додаванням сметани та смальцю.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.