Сало як копчене. Син каже, що воно таке смачне, що можна їсти без хліба!
Ми раніше коптили сало. Ця процедура займала 4 години. А коли спробували приготувати за цим рецептом, коптити перестали. Сало виходить таке ж смачне, як копчене, але мороки з ним набагато менше! Виходить м’якеньке, аж в роті тане, і смачнюще!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.