Печиво мого дитинства – на м’ясорубці. Справжній рецепт – на майонезі
Це печиво родом з 90-х. У класичному рецепті є майонез (пам’ятаєте, його продавали у 250-грамових баночках?). Я зараз теж даю у тісто майонез, але тільки домашній. Це смак дитинства!
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.