Крем “Шарлотт” для будь-яких десертів: тортів, еклерів, трубочок, капкейків
“Шарлотт” – один з класичних кремів, які підходить для багатьох десертів, саме ним перемащують “Київський торт”. Він смачний, пишний гарно тримає форму. Тому ним можна і начиняти, і прикрашати.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.