Густе яблучне повидло. Чудово підходить для начинки у пироги і рулети
Уже багато років готую яблучне повидло тільки за цим рецептом. Воно виходить дуже густе і смачне. Ідеально підходить для перемащування рулетів. А ще його можна класти як начинку у пироги і рогалики.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.