Домашні цукати з апельсинових шкірок для прикраси тортів, сирників та інших десертів
Апельсинові цукати – це не тільки смачно, а й красиво. Прикрашені ними торти, тістечка та інші дерерти мають вишуканий вигляд, наче в ресторані. А приготувати такі цукати можна досить просто своїми руками.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.