Саме час молодої картоплі! Уже декілька тижнів ми її варимо, смажимо, запікаємо в духовці зі сметанкою. А сьогодні ось шашличок. Як це описати? Це точно варто спробувати!
На природу
«Мисливська корона»
Ребрам потрібно надати форму одразу, доки вони сирі: надрізати, вигнути дугою і щільно обв’язати шнурівкою. Тоді страва матиме урочистий вигляд.
На природу
Бограч
Цю страву потрібно готувати мінімум 1 годину. Бограч має бути гострим, тому перцю шкодувати не треба.
На природу
Картопля по-самарівськи
Цю страву готують на Ратнівщині давно. Після зливання відвару картоплю, ковбасу і лящі викладали на рушник, а відвар наливали у велику спільну миску.
На природу
Кишенькові булочки на обід
Спочатку булочки будуть твердими, після остигання стануть м’якими. Їх сміливо можна брати з собою в дорогу, на роботу, на пікнік.
На природу
Шашлик з молодої картоплі
Шашлик готується швидко, не потребує маринування, тому на природі такий обід – дуже вдалий вибір.
На природу
Хачапурі на мангалі
Мангал та шампури дають необмежену волю фантазії. На вогні дуже просто приготувати навіть таку смакоту як хачапурі.
На природу
Картопляний кебаб
На пікніку можна смакувати не тільки шашликом, а й картопляним кебабом. Готується дуже швидко і просто!
На природу
Лаваш, запечений із сиром
Страва готується дуже швидко. Головне, щоб лаваш добре зарум’янився, а начинка добре прогрілася. Це можна приготувати і вдома на сковороді.
На природу
Казан (Картопля по-чабанськи)
Цій традиційній польській страві понад 700 років. Ії варять у казані на вогнищі, а замість кришки використовують листя капусти і дерн.
На природу
Козацький куліш
Куліш – одна за найдавніших страв. Це була щоденна їжа українців, друга після борщу. Існує безліч рецептів приготування кулешу.