Цю юшку мене навчила готувати колега зі Львівщини. Така смачна страва виходить, що зазвичай з’їдаємо по дві тарілки! Дуже смакує з пампушками або невеличкими пиріжками з листкового тіста.
Перші страви
Цибулевий суп з капустою та лимоном
Густий, але в той же час, легкий суп, щось середнє між цибулевим супом і зеленим борщем. А додавання лимона робить його особливим і оригінальним. Хороший варіант для різноманітності обіднього меню із сезонних овочів. Дуже смачно!
Перші страви
Гарбузовий суп «Жіноча примха» з часниково-імбирним льодом
Немає нічого смачнішого восени та взимку, ніж гарбузовий суп! Він виходить неймовірним, особливо з пікантними імбирними кубиками льоду.
Перші страви
Секрети приготування смачної наваристої, але прозорої ухи
Риба шукає, де глибше, а людина – де уха смачніша. Смачна, прозора, навариста, така запашна, що аж у голові паморочиться… Добре приготовлена рибна юшка не залишить байдужими найвибагливіших гурманів.
Перші страви
Часниковий суп із брюссельською капустою
Смачний насичений ароматний суп прикрасить стіл і зігріє у холодний день
Перші страви
Справжній суп “Харчо”
Справжній суп “Харчо” готують із соусом (ткемалі, сацебелі або аджикою) та волоськими горіхами. Скуштуйте, це дуже смачно!
Перші страви
Курячий суп з часниковими рулетиками
Дуже наваристий ароматний суп! А приготування рулетиків не забирає багато часу. Їх навіть можна зробити заздалегідь і заморозити, тоді приготувати супчик можна зовсім швидко!
Перші страви
Болгарський суп «Таратор»
Цікавий варіант першої страви болгарської кухні, чимось схожої на українську окрошку. Оригінальні добавки – горіхи і мінеральна вода.
Перші страви
Вершковий крем-суп із кабачків
Ніжний на смак і за текстурою суп-пюре буде улюбленим навіть у дітей, які не дуже люблять їсти овочі.
Перші страви
Бульйон з сирними бомбочками
Звичайний бульйон можна приготувати по-новому. Домашні оцінять!
Перші страви
Солянка з секретом
Такої солянки завжди просять добавку. Ну дуже добра!
Перші страви
А-ля лагман. Страва 2 в 1: і перше, і друге
Одна страва замінює цілий обід. І завжди хочеться добавки!
Перші страви
Борщ з квасолею та чорносливом
Чорнослив додає борщу легкого аромату диму, ніби він щойно з багаття. Дуже смачно!
Перші страви
Борщ полтавський з галушками
Традиційний рецепт борщу, який їв (а тим паче готував!) далеко не кожен.
Перші страви
Юшка рибна по-ужгородськи. Дуже ароматна!
Юшка має червонуватий колір, гострий смак із запахом вареної риби, копченого сала та овочів.
Перші страви
Пісний квасолевий суп
З квасолі можна приготувати пікантний смачний, але разом з тим пісний суп. Особливі нотки страві додає морква по-корейськи та оливки.
Перші страви
Суп-пюре з білих грибів
Це класичний рецепт супу-пюре. Як варіант – можна взяти вершки або сметану, а також не додавати картоплю. Подавати можна з грінками з білого хліба.
Перші страви
Рибна солянка
Солянка з рибою зовсім не нагадує домашню страву. Вона і на вигляд, і на смак — цілком ресторанна.
Перші страви
Справжній гуцульський борщ
Подаючи такий гуцульський борщ на стіл, у тарілку з гарячим борщем потрібно влити сметани і додати трохи шкварок.
Перші страви
Суп з грибними пельменями
Смачний ароматний суп внесе різноманітність у перші страви, які ви зазвичай готуєте.