Кухня Рецепти

Одне яйце, склянка кефіру і 400 г капусти – для смачної страви, яку любить вся сім’я

У моїй сім’ї цю страву називають капустяниками і люблять більше за деруни і котлети. А мені вона подобається тим, що готувати швидко, виходить смачно і м’яса не треба.

09.06.2020 17:06

Капустяники

400 г капусти, 1 цибулина, 1 скл. кефіру, 1 яйце, 3-5 ст. ложок борошна, 0,3 ч. ложки розпушувача, сіль, перець, зелень.

Капусту нашаткувати, посолити і віджати до м’якості. Додати потерту цибулину і решту продуктів, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Смажити на олії на середньому вогні.

Читайте також інші рецепти смачних страв із капусти: