Материнське благословення – семиденна молитва за щастя та здоров’я дітей

Ніхто не любить нас так, як мама. Її молитви – потужна сила.

Материнські любов та молитва – одні із найпотужніших сил на світі. Справжня мати завжди любить своє дитя, незалежно від віку і відстані. Тож, благословляйте своїх дітей, хоч малих, хоч вже давно дорослих – просіть для них здоров’я та щасливої долі.

Найголовніша і найважливіша людина для дитини – це її мама. Материнське благословення – це непорушний, міцний оберіг, який супроводжуватиме дитину усе її життя. Тож благословляйте своїх дітей на здорове, щасливе, мудре життя. Ваше благословення захистить дитину від не добрих людей, чужих заздрощів, та любого зла. Саме материнська молитва-благословення здатна змінити життя вашої дитини на краще.

Значення молитви

9 місяців мама фізично пов’язана зі своїм малюнком, а після народження дитини і на протязі решти життя вони пов’язані енергетично. Саме завдяки цьому зв’язку мама може змінити життя своєї дитини за допомогою щирої молитви до Господа Бога нашого.

Дитина потребує вашого благословення завжди. Навіть виходячи з дому, дитя варто благословити, перед важливою справою чи іспитом.

Головна ідея благословення полягає у тому, щоб за допомогою молитви створити захисний, (так би мовити) кокон, який не пропустить крізь себе ніякий негатив і допоможе обрати дитині вірний життєвий шлях.

Ще з давніх-давен люди вважали, що у, які б далекі краї не занесла людину доля, материнське благословення, робить її невразливою до всякого зла.

Що треба зробити

1. Коли ви благословляєте дитину на щось важливе, прочитайте молитву і промовте побажання. Але не конкретизуйте, не ставте якісь умовні рамки для досягнення мети вашою дитиною. Хай про це подбає Господь, він краще знає якими шляхами краще йти, щоб досягти мети.

2. Потрібно читати молитву-благословення на протязі тижня, два рази на день – зранку і ввечері.

Текст молитви “Благословення матері”

Господи Ісусе, заради молитов Матері Твоєї, Пречистої Діви Марії, почуй мене, смиренну рабу Божу (ім’я).

Пошли, Господи, милість Твою моїй дитині (ім’я), врятуй і помилуй моє дитя заради імені Твого.

Свідомі і несвідомі гріхи, здійснені дитиною, перед очей Твоїх, пробач, Господи!

Настав моє дитя, всемилостивий Боже, жити заповідями Твоїми, врозуми та осяй його світлом Твоїм, для спасіння душі, та зцілення тіла.

Пошли їй, Господи, благословення в домі та біля дому, у навчанні, у праці, в дорозі, всюди де є воля Твоя.
Даруй моїй дитині, Господи, опіку Свою Святу, і захисти від нещасного випадку, вогню, потопу, хвороби.

Вбережи мою дитину, Господи, від зла, нещастя, ворогів зримих та незримих. Даруй зцілення від хвороб усіляких, та скверни (усяких поганих звичок) та полегши її страждання та муки душі.

Ознаменуй, Господи, благодаттю, Святого Духа її життя на довгі роки, даруй здоров’я, та мудрість. Благослови моє дитя на щасливе сімейне життя.

Даруй мені, Господи, смиренній рабі Твоїй, силу материнського благословення для моєї дитини, у часи вранішні, денні та нічні, во Ім’я Твоє, бо Твоє є Царство вічне та всесильне.
Амінь. Господи помилуй (12 разів).

Джерело

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook