Мої діти не люблять печінку, але такий паштет їдять краще за ковбасу! Та й у м’ясній тарілці він має гарний вигляд, бо добре ріжеться.
Такі котлети, звісно, не замінять звичні, але для тих, хто дотримується посту вони стануть незамінною стравою до сніданку, обіду чи вечері.
Для цього рецепту можна використовувати і консервовані вишні, і заморожені. Випічка однаково вдається ароматною, смачною та пухкою.
Такого оригінального способу приготування пирога ви ще точно не зустрічали! Навіть ніякий посуд не доведеться мити після випічки.
З таким печивом впорається навіть найбільш недосвідчена господиня-новачок. А його приготування займе всього кілька хвилин!
Фарш для вітчини обов’язково повинен “дозріти”. Тому не пропускайте етапу, де його потрібно покласти у пакет і – в холодильник на 10–12 год.
Такі пиріжки з корицею, политі вершковим соусом, почали пекти у Штатах 30 років тому. А зараз вони популярні в усьому світі.
Інгредієнти: На 1,5-літрову каструлю супу: 3 великі картоплини, 1 невелика цибулина, 300 г сметани, 70 г масла, 1 ст. ложка борошна, 4–5 лаврових листки, сіль, білий перець, 1–1,2 л води. Почистити картоплю й порізати кубиками середнього розміру. Добре промити від крохмалю і залити холодною водою. Дрібно посікти цибулю. У каструлі на малому вогні обсмажити цибулю […]
Суп з фрикадельками можна за допомогою всього одного інгредієнта легко перетворити на суп з восьминіжками. Діти його їстимуть з апетитом!
Із такого тіста можна пекти пироги з будь-якою начинкою (з яблуками, рибою, м’ясом). Капуста – дуже соковита і ніжна начинка.
Джелато готують не тільки з ягодами, фруктами і горіхами, а й із базиліком, оливковою олією, сиром і навіть червоним вином.
З одного і того самого тіста можна приготувати різні тарталетки, які підходитимуть для різних за смаком і текстурою видів начинок.
Такий торт можна подавати і холодним, і гарячим. Із закуски він легко перетвориться тоді у повноцінну гарячу страву.