Мої діти не люблять печінку, але такий паштет їдять краще за ковбасу! Та й у м’ясній тарілці він має гарний вигляд, бо добре ріжеться.
Розшифровуємо секрет назви: спицею зробити у пирозі вертикальні проколи, залити у них заливку, решту вилити зверху. Смакота!
За таких пропорцій виходить 9 л квасу. Наступного разу дріжджі не потрібні: викласти у відро готову закваску, зверху – сухарі і далі – за рецептом.
Куліш – одна за найдавніших страв. Це була щоденна їжа українців, друга після борщу. Існує безліч рецептів приготування кулешу.
Назва картоплі, приготованої таким способом, розкриває її головний секрет: вона буде соковитою, ароматною, просоченою смачною пряною заправкою.
Яйця можна не тільки смажити чи варити, а й готувати на сковорідці, але на водяній бані! Вони виходять ніжними та пухкими.
В натуральному вигляді цей продукт знайти неможливо. Купуючи приправу, ви насправді стаєте володарем етилванілі, яку виготовляють з кам’яновугільної смоли.
Цікавий варіант приготування молодої цибулі. Вона абсолютно не гірчитиме завдяки подвійній термічній обробці і не матиме специфічного запаху.
До речі, гурмани віддають перевагу лазаньї, яка вистоялася, тобто розігрітій у духовці наступного дня. Вона тоді гарно нарізається і не розтікається.
Найкорисніші продукти можна зіпсувати, якщо неправильно їх приготувати. Час приготування будь-якої страви має бути мінімальним.
Вигляд такого рулету не залишить байдужим нікого. А сирно-медова начинка логічно продовжить перше неймовірне враження про цю випічку.
Цей торт перемазується не просто кремом, а желе з порізаним чи натертим у нього бананом. Завдяки такій технології торт стає надзвичайно соковитим.
Це найніжніший метод термічної обробки: продукт рівномірно прогрівається парою, і їжа максимально зберігає корисні речовини й смак.