Закуска з кабачків по-корейськи. Дуже простий рецепт

Любите побалувати себе гострими стравами? Дізнайтеся, як готувати кабачки по-корейськи на зиму, і цей рецепт ще не раз вам знадобиться. Дуже просто і дуже смачно!

Закуска з кабачків по-корейськи. Дуже простий рецепт

Інгредієнти: 2 кг кабачків, 1 кг моркви, ½ кг цибулі, 1 склянка цукру, 1 склянка олії, 1 склянка 9% оцту, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. меленого коріандру, 1 ч. л. чорного перцю, 1 ч. л. гвоздики, 1 ч. л. кардамону.

Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.

З кабачками зробити точно так само, тільки у молодих кабачків потрібно видалити м’яку частину з насінням: вона погано натирається, і виходить щось на зразок каші.

Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями. У великій мисці змішати кабачки, моркву і ріпчасту цибулю.

З’єднати всі інгредієнти для маринаду (сіль, цукор, спеції, оцет) в окремій мисці, добре розмішати.

У підготовлені овочі вилити всю рослинну олію і маринад, ретельно перемішати. Накрити миску з кабачками по-корейські на зиму кришкою, або затягнути плівкою і поставити в холодильник мінімум на 2 години.

Простерилізувати банки з кришками будь-яким зручним способом. Коли кабачки по-корейські настояться, розкласти салат по стерильних баночках.

У широку каструлю покласти на дно бавовняну серветку і поставити баночки з заготівлею. Налити в каструлю води по плечики банок, прикрити салат стерильними кришками і поставити на вогонь. Довести до кипіння.

Потім дістати банки з кабачками з води, закрутити кришками і перевернути. Закутати до повного охолодження.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook