Як подати м’ясну нарізку?

Замість стандартної м’ясної нарізки можна подати пірамідки, човники. А якщо постаратися, то навіть "змайструвати" м’ясний "Наполеон"!

КОВБАСА ТА ШИНКА

КАНАПЕ з бужениною, з шинкою або ковбасою. Якщо м’ясне нарізати дуже тонко (купити порізане або попросити, щоб порізали у супермаркеті), його можна згорнути трубочкою або скласти гармошкою і приколоти до основи шпажкою. Прикраса: листя салату; зелень; оливки; мариновані огірки; помідори чері; болгарський перець.

ЧОВНИКИ АБО МІНІ-РУЛЕТИ із шинки (тонко порізану шинку намазати тертим сиром, змішаним з майонезом і часником, згорнути рулетиком або скласти навпіл, скріпивши краї зубочисткою, накрити плівкою і поставити на годину в холодильник).

СИРНО-М’ЯСНИЙ «НАПОЛЕОН»: тонко нарізані сир і шинку (зручніше, якщо це будуть великі скибочки 10х10 см, можна попросити нарізати у супермаркеті) скласти, чергуючи, один на один у 6–7 шарів, потім порізати гострим ножем на невеликі квадратики і трикутнички, проткнути шпажкою.

КАНАПЕ-ПІРАМІДКИ (проколені шпажкою): хліб, кружальце маринованого огірка, кубик м’яса, оливка; хліб, листок салату, складений учетверо шматочок ковбаси, половинка помідора чері; хліб, сир, ковбаса, огірок (усе вирізати однією формочкою для печива, наприклад, «зірочка» або «сердечко»), оливка.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook