Вишневий соус до м’яса. Кетчуп відпочиває!

Скуштувавши бодай раз вишневий соус до м'яса, ви більше ніколи не захочете їсти кетчупів! Це дуже смачно, пікантно, незвичайно! Соус із вишень ідеально підкреслює і розкриває смак м'яса, і страва стає по-ресторанному смачною!

Соус з вишень – чудова альтернатива традиційному кетчупу. Якщо вам хочеться відчути новий смак, приготувати щось особливе, аби звичайне м’ясо стало вишуканою стравою, обов’язково приготуйте вишневий соус.

Він виходить пікантним, ароматним, з приємною кислинкою, насиченого кольору. Ягідні соуси чудово смакують із м’ясом – печеним або смаженим, запеченою шинкою, стейком або шашликом. Навіть прісне куряче філе з вишневим соусом смакує абсолютно по-новому.

Приготуйте хоча б баночку соусу на пробу – і ви не пошкодуєте!

Вишневий соус до м’яса

1,5 кг вишень, 1 стручок гострого перцю, 1 лавровий листок, 5 зерен коріандру, 5 горошин духмяного перцю, 0,5 ч. ложки солі, 10-20 г цукру, 2-3 ст. ложки бальзамічного оцту, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 ч. ложку кориці, дрібка мускатного горіха, гілочка розмарину.

1,5 кг вишень (змолоти блендером, закип’ятити), додати 1 стручок гострого перцю, 1 лавровий листок, 5 зерен коріандру, 5 горошин духмяного перцю (варити на малому вогні до загустіння), додати: 0,5 ч. ложки солі, 10-20 г цукру, 2-3 ст. ложки бальзамічного оцту, 0,5 ч. ложки чорного меленого перцю, 1 ч. ложку кориці, дрібку мускатного горіха, гілочку розмарину (проварити ще 2-3 хв).

Рецепт Людмили Столяр

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook