Варення з ягід і цитрусових “Королівський купаж”

Ідеальне поєднання для "живого варення": смородина, малина, порічки, лимон і апельсин. Спробуйте приготувати – не пошкодуєте!

Варення “Королівський купаж”

6 скл. смородини, по 2 скл. малини і порічок, 1 лимон, 1 апельсин, 12 скл. цукру.

Цитрусові вимити гарячою водою з содою, обов’язково витерти насухо, порізати крупними скибками (шкірку залишити, зернята викинути). Усе змолоти, змішати з цукром, зачекати до повного розчинення. Розкласти у стерильні банки, зверху насипати по 1 ст. ложці цукру, закрити капроновими кришками. Зберігати в прохолодному місті.

Рецептом поділилася Ірина Процьків

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook