Кухня Рецепти

Варення з яблук “Швидке і живе”. У шарлотку, млинці і до чаю

Воно не дуже схоже на класичне варення, адже яблука на смак як свіжі. Такі додаю у шарлотку, пироги, млинці. Ідеально – загорнути в лаваш конвертом й обсмажити. А ще смачно просто їсти ложкою.

05.09.2018 17:02

Варення з яблук “Швидке і живе”

3 кг яблук, 2 скл. цукру.

Яблука помити, розрізати на 6-8 частин, засипати цукром, потрясти, поставити на 1-2 доби в прохолодне місце, але не в холодильник. Кілька разів помішати. Довести до кипіння, проварити 7-10 хв, закрутити. І все! Зберігаються при кімнатній температурі 2 роки.