Варення з кабачків “Як бурштин”. Ніхто не може вгадати, з чого воно!

Мені це варення дуже подобається. Воно виходить не густе, але надзвичайно красиве: зі шматочками, схожими на бурштин. І головне - ніхто не може вгадати, з чого воно. А я мовчу, що воно зі звичайних кабачків!

Варення з кабачків “Як бурштин”

10 літрових кружок нарізаних кубиками кабачків (2Х2 см) (без шкірки і середини), 5 літрових кружок цукру. Перемішати, залишити, щоб пустили сік (на ніч). Варити у 3 заходи по 30 хв від моменту закипання. Повторно варити, коли варення охолоне (буде тепле), тоді знову ставити на вогонь. На 3 раз вкинути 3-4 лимони (порізати скибочками зі шкіркою) і 0,5 ч. ложки лимонної кислоти.

Рецепт Олени Проценко

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook