Такої смачної печінки ви ще не їли! Ніжна куряча печінка у вершково-часниковому клярі

Печінка – це не тільки корисно, а й смачно. Особливо якщо приготувати її за таким незвичайним рецептом – посмажити в ароматному клярі. Печінка вдається дуже ніжною, тане у роті.

Куряча печінка у клярі

500 г курячої печінки, 4 ст. ложки жирних вершків, сметани або майонезу, 2-3 яйця, 3-4 ст. ложки борошна, сода на кінчику ножа, 2-3 зубці часнику, сіль, перець.

Печінку почистити, помити, злегка відбити, посипати сіллю і перцем. Змішати решту продуктів для кляру. Печінку вмочувати у кляр, смажити на олії під кришкою з двох боків.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook