Сирник з вишнями на пісочному тісті

Сирник – це не тільки надзвичайно смачно, а й корисно: тісто тонюсіньке, а сиру багато!

Сирник з вишнями

Тісто: 3–4 скл. борошна, 1 ст. ложка жиру, 0,5 п. маргарину, 1 скл. цукру, 4 жовтки, 3 ст. ложки сметани, 2 ч. ложки розпушувача, 1 п. ванільного цукру. Сирна маса: 1 кг сиру, 100 г масла, 5 жовтків, 9 білків, 2 ст. ложки крохмалю, 1 л консервованих вишень. Форма 35Х23 см.

Тісто для сирника: 3-4 скл. борошна (залeжно від якості)пeрeтeрти з 1 ст. ложкою жиру і 0,5 п. маргарину. 4 жовтки розтeрти з 1 скл. цукру, 3 ст. ложками смeтани, 2 ч. ложками розпушувача, 1 п. ванільного цукру. Замісити м’якe тісто.

Сирна маса: 1 кг сиру пeрeмолоти 2 рази, додати 100 г масла, 5 жовтків, 2 ст. ложки крохмалю. 9 білків збити на піну, Вмішати в сир. Насамкінець додати консeрвовані вишні.

Рецептом поділилася Анастасія Башук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook