Суп із квасолі з копченостями

Якщо хочете на перше приготувати щось новеньке, але гарантовано смачне – цей рецепт для вас!

Суп із квасолі з копченостями

0,5 кг копченостей ( свинячі ребра, грудинка, корейка, ковбаса), 300 г вареної квасолі, 100 г макаронів, 2 картоплини, по 1 цибулині, морквині і перчині, 1 стебло селери або шматок кореня, пучок зелені, 2 ст. ложки олії, чорний мелений перець, сіль, 2 л води.

  • У киплячу воду вкинути порізані копченості, варену квасолю, картоплю і селеру, порізану кубиками.
  • Варити 10 хв. Додати макарони.
  • Як закипить, додати обсмажену цибулю, перець і моркву. Варити ще 5 хв (до готовності макаронів).
  • Додати зелень і спеції, довести до кипіння, вимкнути. Подавати гарячим.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook