Соус до мяса з вишень із прянощами

Дуже, дуже смачно і виходить густий навіть без крохмалю. Я додала ще хмелі-сунелі – і домашнім сподобалося. Рекомендую спробувати!

Рецептом поділилася Марія Пінковська-Жукровська.

Соус до мяса з вишень

1 л вишень без кісточок (перебити блендером), 8 ст. ложок цукру, 1 ст.а ложка солі, 2 головки часнику (вичавленого), 1 ст. ложка оцту, 1 ч. ложка перцю чорного та 1 ч. ложка перцю червоного, 1 п. карі.

Усе змішати, кип’ятити 30 хвилин, тоді додати 2 ст. ложки звичайного картопляного крохмалю (розвести водою) і ще 10 хв проварити. розлити у сухі стерильні банки, закрутити.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook