Смарагдові кульки. Страва 2 в 1: закуска і декор

Такі кульки можна подавати як окрему страву або ж прикрашати ними салат, м'ясну чи сирну нарізку.

Смарагдові кульки

400 г м’якого пастоподібного сиру, 15–20 оливок без кісточок, 15–20 ядер мигдалю, 2 зубці часнику, 2 ч. ложки майонезу, зелень кропу, чорний мелений перець.

  • У кожну оливку помістити горішок. Можна готувати без горіхів.
  • Сир перетерти, додати вичавлений часник, майонез, перець, ретельно вимішати.
  • Сирну масу розділити на 15–20 частин і сформувати кульки, помістивши в середину кожної оливку.
  • Кульки запанірувати у дрібно порізаній зелені. Можна також панірувати у кунжуті, паприці, куркумі, маці, тертих крабових паличках.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook