Смачнючий гарбуз у сметанному соусі з часником. Чоловік і діти у захваті – з’їли за 5 хвилин!

Усі знають, що гарбуз дуже корисний. Однак дуже складно змусити їсти страви з гарбузом дітей і чоловіків. Гарбузова каша, суп-пюре, пиріг із гарбузом – вони багатьом не смакують. Та є одна гарна ідея! Гарбуз, приготований у пікантному вершковому соусі, сподобається усім!

Гарбуз у сметанному соусі

400–500 г гарбуза,  150–200 мл сметани,  3–4 зубці часнику,  1 пуч. петрушки,  1 пуч. кропу,  2 ч. ложки сушеної паприки,  сіль, перець.

Гарбуз почистити від шкірки і насіння, нарізати великими кубиками. Обсмажити на олії на сильному вогні до золотистої скоринки. сметану змішати дрібно посіченою зеленню, подрібненим часником, посолити, поперчити, додати паприку і змішати зі сметаною. Соус додати до гарбуза, перемішати і тушкувати під кришкою 5-7 хв. Гарбуз має стати м’якими, але не розваритися.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook