Кухня Рецепти

Шашлик із печериць

Щоб “заморити черв’ячка”, доки на пікніку смажиться традиційний шашлик, можна приготувати легкі і швидкі закуски.

04.03.2017 23:03

Інгредієнти:
300 г печериць, по 2 ст. ложки олії та соєвого соусу, 1 ч. ложка лимонного соку, 0,5 ч. ложки солодкої паприки, 1 зубець часнику, кріп.

Шпажки залити водою на 1 год. Влити в пакет олію і соєвий соус, додати сік лимона, прянощі, чисті гриби. Зав’язати пакет і гарненько його потрясти, залишити гриби маринуватися на 10–15 хв. Нанизати гриби на шпажки. Смажити на мангалі або в духовці (200–230 °С 12–15 хв). Виходять соковитими і смачними.