Салат-закуска “Човники” + рецепт домашніх тарталеток

Забудьте про куповані тарталетки! Такі домашні тарталетки-човники зникають зі столу першими! Я кладу в них салат зі шпротами та морквою, а ви можете інший, на свій смак!

Салат-закуска “Човники”

Тісто для човників: 2 яйця, 1 скл. борошна, 0,5 ч. ложки солі.

Замісити тісто, тонко розкотити, кондитерським фігурним ножем вирізати ромбики, посмажити у великій кількості олії на сковорідці з обох сторін. Коли охолонуть, накласти салат.

Салат: 1 морквина (дрібно натерти і протушкувати), 1 б. шпротів (розім’яти вилкою), 1 цибулина (нарізати дрібним кубиком), горошок (можна замінити кукурудзою), солена соломка, майонез.

Рецепт І фото Оксани Новіцької

Читайте таож:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook