рогалики на кисляку і смальці

Рогалики на смальці і кисляку без яєць. Дуже добрі, печу так багато років!

Я завжди пекла рогалики на смальці та сметані. Це рецепт старий як світ, дуже добрий, багато господинь так пече. Рогалики виходять гарні, ніби з листкового тіста. Але одного разу не було сметани, і я взяла замість неї густого кислого молока. І вийшло так смачно, що тепер, коли печу рогалики, завжди додаю у тісто кисляк!

Смачні рогалики можна приготувати навіть без яєць – на смальці і кислому молоці. Чудовий бюджетний рецепт. Як приготуєте такі рогалики, всі подруги будуть просити у вас рецепт. Бо це – золото!

Рогалики з вишнями

  • 1 скл. смальцю, 1 скл. сметани (мені найкраще з кислим молоком), борошно (скільки вбере тісто). Начинка – вишні. Ні яєць, ні розпушувача, ні дріжджів, ні цукру у тісто не треба!

Замісити тісто, покласти на ніч у холодильник. Тонко розкотити тісто у коло, порізати на сегменти (як круглий торт – на скибочки), покласти на широкий край начинку і скрутити досередини, щоб сформувався рогалик. Рогалики потрібно робити невеличкі, завбільшки як вказівний палець. Рогалики викласти на деко, застелене пергаментом. Пекти при 170 ОС до готовності, обваляти в цукровій пудрі.

Рецепт Наталії Марченко

Радимо також приготувати рогалики за іншими перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook