пиріг з лаваша

Пиріг із лаваша з м’ясом “Міліна”. Швидко готую на вечерю – і вся сім’я сита!

Цей пиріг з лаваша виходить дуже смачним і ситним. Готується швидко і просто. А головне – начинку можна щоразу змінювати і готувати з того, що є в холодильнику – завжди вдається смачно!

Пиріг із лаваша з м’ясом

  • 2 лаваші, 400 г фаршу або курятини, 2 цибулини, 300 г твердого сиру, 2 помідори, майонез, кріп. Для заливки: 3 яйця, 150 г сметани, сіль, перець.

Фарш або курятину підсмажити з цибулею. Можна замінити на ковбасу, шинку або сир. Викласти начинку на лаваші: фарш, тонко порізаний помідор, тертий сир, посипати кропом, зробити сітку з майонезу. Акуратно згорнути 2 рулети. Викласти їх спіраллю у форму, змащену маслом. Залити заливкою. Випікати приблизно 20 хв при 180 ОС, доки пиріг підрум’яниться, а заливка загусне. Також можна готувати у мультиварці (приблизно 1 год у режимі “Випікання”). У начинку можна додати печериці або інші гриби, болгарський перець, терту підсмажену моркву, брати картопляне пюре з фаршем, сир + зелень + січене яйце. Смакує такий пиріг і гарячим (дуже ніжний і соковитий), і холодним (так краще тримає форму)!

Спробуйте також приготувати:

  • Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
  • Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook