Пряний вишневий соус “Барбекю”. Ідеально смакує із м’ясом!

На мою думку, це ідеальний соус до м'яса, особливо печеного, смаженого на мангалі або стейків. Навіть пісне варене м'ясо вишневий соус перетворює на смачну і навіть вишукану страву! Словом, якщо ви досі не готували соус з вишень - неодмінно приготуйте хоча б баночку!

Пряний вишневий соус “Барбекю”

1 кг вишень (вага з кісточками), 2 цибулини, 4 см. кореня імбиру, 100 г цукру, 2 ст. ложки бальзамічного оцту, суміш перців, сіль, 3 ст. ложки олії. Можна додати 2-3 ст. ложки соєвого соусу, 1 ч. ложку гірчичного порошку.

Вишні покласти у каструлю, прогріти на малому вогні до м’якості, перетерти через сито, щоб позбутися кісточок. На олії обсмажити подрібнену цибулю і часник. Коли цибуля набуде золотистого кольору, додати вишневе пюре, дрібно потертий імбир і цукор. Варити на малому вогні до потрібної густини. Насамкінець додати сіль, оцет, перець, проварити 5 хв, розкласти у стерильні банки. Зберігати у прохолодному місці.

Рецепт Інни Бережної

Приготуйте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook