«Правильне» пиво можна усім!

Пиво дітям не можна? Хто сказав! Таке пиво можна усім, бо воно із яблучного соку. А як чоловік зрадіє, побачивши склянку з пивом на столі! А як потім здивується, коли з'ясує, що то не пиво, а желе...

«Правильне» пиво можна усім!

700 мл яблучного соку, 10 г желатину, 4 ст. ложки води (для замочування желатину), 4 ст. ложки цукру.

  • Підігріти сік, розчинити у ньому цукор. Замочити желатин у холодній воді, відтак додати у теплий сік, мішати до розчинення (за потреби підігріти).
  • Келихи заздалегідь покласти у морозилку. Розлити 600 мл желе у келихи, залишивши місце для «піни».
  • Поставити келихи у морозилку (щоб швидше схопилося). Щойно желе у келихах схопиться, дістати з морозилки.
  • Решту рідкого желе (100 мл) збити міксером до утворення густої білої піни (утричі збільшиться в об’ємі). Ложкою викласти піну у келихи на желе і поставити у холодильник до повного застигання. Піна не осідає.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook