Повидло для начинки пирогів і рогаликів – у випічці не тече! Рецепт, за яким готуємо багато років

Це повидло виходить просто супер! Смачне, у пирогах не тече. Цим рецептом користуємося багато років!

Повидло для начинки пирогів і рогаликів

3 літри чищених порізаних яблук, 1 л цукру, 30 г оцту.

Яблука засипати цукром. Залишити, щоб пустили сік. Додати оцет, варити 1 год під кришкою і 1 год без кришки, час від часу помішувати. Розкласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Лесі Шеремет

Спробуйте також приготувати:

Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики

Яблучне варення в апельсиновому желе. Рецепт привезла з Польщі

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook